COMSAT este un magazin online de unde puteti achizitiona produsele dorite. Acestea pot fi livrate fie direct din magazinele nostre situate in judetul Alba in localitatile Alba Iulia, Aiud, Blaj, Campeni si Sebes,  fie prin curier rapid (URGENT CURIER) in toata tara in maxim 48 de ore .

CUM COMAND?

1. On-line prin inregistrarea pe site-ul nostru si finalizarea unei comenzi. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant COMSAT pentru discutarea detaliilor legate de derularea in cele mai bune conditii a comenzii Dumneavoastra.

Livrarea prin curier – In acest caz va fi necesara interventia unui operator pentru a face programarile pentru livrare. Livrarile se efectueaza cu plata ramburs.

IN CAT TIMP SE LIVREAZA PRODUSELE

Livrarile in Alba Iulia se fac in maxim 24 de ore lucratoare, iar pentru alte localitati din Romania  in maxim 48 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari COMSAT si de dvs.

Va puteti calcula costul expeditiei folosind: calculator cost expeditie

DOCUMENTE (FACTURI, CHITANTE, GARANTII)

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6),semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.

TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.comsat.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de pe acest site.

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor speciale sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. COMSAT nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

2.Telefonic, apeland:

0258 832582

Preluare comenzi telefonice: 

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00; 

3.Prin e-mail:

La adresa de e-mail: vanzari@comsat.ro in care ne veti comunica numele/denumirea si datele de identificare firma, adresa de livrare si un numar de telefon la care puteti fi apelat pentru confirmarea comenzii. Va recomandam sa lansati comenzile pe site si nu prin e-mail, deoarece riscati ca acestea din urma sa nu ajunga la noi, Intrucat unele e-mail-uri nu ajung la destinatie din cauze datorate serverelor de mail sau filtrelor anti-spam.

4.Direct la magazinul nostru:

Alba Iulia, B-dul Revolutiei 1989, bl. A10, Jud. Alba

Livrarea la sediu – Daca a fost aleasa ca metoda de livrare, nu mai este necesara interventia unui operator, comanda poate fi ridicata oricand.