Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Termeni si conditii de utilizare

SC Comsat Electronic SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Toate informatiile continute sunt proprietate a companiei SC Comsat Electronic SRL. Compania se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

SC Comsat Electronic SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Alba Iulia, Romania.

SC Comsat Electronic SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice nelamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@comsat.ro .

 Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Certificatele de garantie sunt emise direct de catre SC Comsat Electronic SRL.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa vanzari@comsat.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs in parte.

Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele second hand.

Perioada de garantie este urmatoarea :

  •          sisteme si monitoare second hand: 12 luni
  •          laptop-uri second hand: 12 luni, baterie laptop 3 luni
  •          imprimante: 12 luni, cartus imprimante : 30 zile
  •          componente: 6 / 12 / 24 / 36 luni -- verifica in oferta
  •          sisteme si monitoare noi: 24 luni
  •          laptop-uri noi: 24 luni, baterie laptop 12 luni

 Asigurarea garantiilor in centrul de service Comsat Electronic

Centrul de service Comsat Electronic este responsabil pentru asigurarea garantiilor produselor pentru care s-a emis un Certificat de Garantie.

Acte insotitoare pentru garantii:
a. Factura de achizitie/Bon fiscal(copie sau original)
b. Certificatul de garantie (original)
c. Raport cu privire la defectul reclamat (foarte scurt Ex: bad sectors, nu porneste, se blocheaza in..., se restarteaza...)
PRODUSELE LIVRATE IN GARANTIE CARE NU SE INCADREAZA IN CONDITIILE DE MAI SUS VOR FI RETURNATE CLIENTULUI FARA NOTIFICARE PREALABILA.
LIPSA ACTELOR INSOTITOARE PRELUNGESTE TIMPUL DE DEPISTARE A DEFECTULUI SI PRELUNGESTE SI MAI MULT INTOCMIREA ACTELOR NECESARE SCHIMBARII PRODUSULUI IN FUNCTIE DE CAZ (RECEPTIE, FACTURARE, LIVRARE)
Produsul defect  trimis in garantie nu poate fi schimbat pe loc, fiind necesara o perioada de minum 1- 5 zile pentru testarea si verificarea produsului.

 

Adresa Destinatar: SC Comsat Electronic SRL

Alba Iulia, B-dul Revolutiei 1989, bl. A10, Ap. 3

Jud. Alba, Romania

Tel. 0258-832582

Comsat Electronic isi rezerva dreptul de a nu raspunde pentru :

- durata si starea produselor livrate prin companii de curierat;
- produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Diagnosticarea produsului se face in cel mult 48 ore de la receptia produsului defect in centrul de service. In cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la receptie, centrul de service Comsat Electronic se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.

Masurile reparatorii pot fi: depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala mergand pana la returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.

Dupa readucerea produsului in stare de functionare, aveti posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul nostru de service sau sa solicitati expedierea sa prin curier.

Termenele de expediere sunt max. 48 ore.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu alte produse identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Retururi de produse

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

1. Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site :

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Comsat Electronic.

2. Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie :

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul Comsat Electronic sau receptia la domiciliu prin curier, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

3. Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Comsat Electronic.

4. Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in centrul de service Comsat Electronic insotite de Certificatul de Garantie si factura de achizitie.

Nu se pot returna produsele din urmatoarele categorii:
- Licente software
;
- Consumabile;
- Extensii de garantii;
- Etichetele (sigilii) de garantie sunt deteriorate sau lipsesc;
- Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate.

 *NOTA

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare deteriorata, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Modalitati de plata

1. Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Comsat Electronic. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

2. Ramburs

La livrare, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

3. Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Comsat Electronic, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii .

Contact:

Comsat Electronic

tel: 0258-832582

fax: 0258-832582